Contact

Contact

Wil je iets vragen? Of heb je suggesties? We horen graag van je!

Stuur ons een berichtje!

  + - Retourneren

  De producten van Cilly Juices hebben een beperkte houdbaarheid, zijn voorzien van een verzegeling en worden met vriestransport bezorgd. Dit zijn verschillende factoren die invloed hebben op het retourrecht.

  Omwille van deze genoemde redenen en gezondheidsrisico’s en hygiëne hebben deze producten geen recht op herroepingsrecht of bedenktijd.

  Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.

  + - Bezorggebied

  Onze groentesapjes & detox kuren bezorgen we met diepvrieswagens in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden. In Nederland bezorgen we van maandag tot en met zaterdag. Je kiest zelf een tijdvak dat schikt: 08:00-14:00, 12:00-18:00 & 17:00-22:00. Vóór 13:00 uur op werkdagen besteld, de volgende dag al in huis. In België bezorgen we iedere woensdag en zaterdag van 8.00-18.00. Hier lees je meer over de bezorgkosten.

  + - Breuk

  Ondanks onze voorzorgsmaatregelen kan het gebeuren dat een flesje breekt tijdens het transport met de speciale diepvrieswagen, of gewoon thuis in je koelkast tijdens het ontdooien. Heel vervelend, maar gelukkig komt dit maar zelden voor. (Slechts 1 op de 500 flesjes breekt)

  Het is belangrijk dat je niet uit een kapot flesje gaat drinken, maar meteen weggooit. Neem even de tijd om een duidelijke foto te maken van het glazen flesje, waarop de breuk, barst of andere beschadiging duidelijk te zien is. Daarna kan het flesje gewoon in de glasbak. Mail de foto van het kapotte flesje, samen met je naam en bankrekeningnummer naar info@cillyjuices.com , dan storten wij het volledige aankoopbedrag vanzelfsprekend terug op je rekening.

  Top

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

  Follow Us Now
  0
   0
   Winkelwagen
   Jouw mandje is leeg :(Let's shop!