Groente tot sapje

Benieuwd naar ons proces? We vertellen je graag hoe we onze heerlijke groentesapjes maken.

30June2022_1140

Van het land

De ingrediënten halen we vers van het land. We werken hiervoor met verschillende leveranciers, kleine telers zijn favoriet, maar je vindt ons ook regelmatig in de groentetuin van Maatwerk Autisme. Zo werken we met de beste ingrediënten en weten we dat er geen rommel over de producten wordt gespoten. 100% biologisch en van Nederlandse bodem. En ja, dat betekent dat we niet altijd alle sapjes in huis hebben, want boerenkool groeit nu eenmaal in de winter.

30June2022_0479

Slowjuicer

Alles wordt na de oogst grondig gewassen en schoongemaakt en vervolgens in de slowjuicer gedaan. Onze slowjuicer is gemaakt van roestvrijstaal, draait op 85rpm en werkt op krachtstroom. Door deze krachtige manier van persen op lage snelheid, is het sap resultaat zo hoog en blijven voedingsstoffen beter behouden in de sapjes. Onze slowjuicer is gemaakt van 100% BPA vrij materiaal en al onze sapjes zijn 100% geslowjuiced. Dat betekent dat het even duurt voor je een sapje hebt, maar daardoor wel zo veel mogelijk vitamines, mineralen en vezels worden behouden. We kiezen hiervoor omdat we alleen het beste van het beste willen verkopen.

30June2022_2032

Ice Ice Baby

Na het juicen gaan de sapjes direct in de vriezer. Binnen no time is alles bevroren en dus perfect geconserveerd zonder toegevoegde conserveringsmiddelen.

30June2022_2105

Delivery

Bezorgen doen we zelf en zo efficiënt mogelijk. Je sapjes krijg je bevroren. Zet ze meteen in de vriezer daar kun je ze namelijk 10 maanden bewaren. De sapjes zijn binnen 25 uur ontdooid in de koelkast en binnen 5-6 uur erbuiten. Beide manieren van ontdooien zijn prima. Er gaat niets verloren qua vitamines of mineralen. Meer weten?

Meer over levering...

Feitjes over de Sapjes

1.

Onze sapjes worden na het slowjuicen direct ingevroren in een snelvriezer. Zo blijven de meeste vitamine en mineralen voor jou bewaard!

2.

In 1 sapje zit minimaal 400gram aan groente en een beetje fruit. Minimaal 80% groente tot wel 100% biologische groente.

3.

Onze sapjes bevatten tot wel 50% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamine en mineralen. Dagelijks gebruik is dus erg goed voor jouw lijf!

4.

Na het slowjuicen zijn de sapjes nog ongeveer 10 maanden houdbaar in de vriezer. Eenmaal ontdooit kun je ze niet opnieuw invriezen. De T.H.T datum op de dop vermeld de exacte T.H.T voor jouw product.

5.

Eenmaal uit de vriezer kun je er voor kiezen je sapjes te ontdooien in de koelkast dit zal ongeveer 24/26 uur duren, of erbuiten dit duurt gemiddeld 5 a 6 uur.

Waarom detoxen

6.

Eenmaal in de koelkast blijven de sapjes tot wel 3 dagen goed. Dit is enkel als het sapje ongeopend is gebleven. Na het verbreken van het zegel en de deksel zal er zuurstof bij het product komen waarna het zijn houdbaarheid verliest.

7.

Na het vullen van de sapjes komt er een beetje lucht te zitten tussen het product en de deksel. Door het snelle vries proces en onze vacuüm dop verdwijnt deze lucht en is het product vacuüm verpakt.

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw mandje is leeg :(Let's shop!