Gembershot voordelen

8 Voordelen van een gembershot

Ben je op zoek naar een natuurlijke manier om je immuunsysteem te versterken, ontstekingen te verminderen, en je lichaam te reinigen? Dan is een gembershot misschien wel iets voor jou! In dit artikel bespreken we de gembershot voordelen, de vitaminen en mineralen die erin zitten, en waar je online gembershots kunt kopen.

Wat is een gembershot en wanneer neem je het?

Een gembershot is een klein flesje (meestal 30 ml) gevuld met vers geperst gembersap. Je kunt het vergelijken met een soort supplement: je neemt het in een kleine hoeveelheid om je lichaam te voorzien van belangrijke voedingsstoffen. Gembershots worden vaak ‘s ochtends op een lege maag gedronken, omdat dit de opname van de voedingsstoffen bevordert.

Is een gembershot gezond?

Ja, een gember shot is gezond! Verse gemberwortel zit boordevol gezonde stoffen die een positief effect hebben op je lichaam. Hieronder bespreken we een aantal andere gezondheidsvoordelen van gembershots.

De gezondheidsvoordelen van gembershots

Gember is een veelgebruikt kruid in de keuken, maar het heeft ook een lange geschiedenis als geneeskrachtige plant. Gembershots zijn de laatste jaren steeds populairder geworden vanwege de vele gezondheidsvoordelen. Van het versterken van het immuunsysteem tot het verminderen van ontstekingen en van het verbeteren van de spijsvertering tot het verhelpen van ochtendmisselijkheid bij zwangere vrouwen: Gember kan op heel veel verschillende manieren bijdragen aan een gezonde levensstijl.

1. Een ontstekingsremmende werking

Gember bevat bioactieve stoffen die ontstekingsremmend werken en beschikt daardoor over antibacteriële eigenschappen. Deze stoffen kunnen een positief effect hebben bij verschillende aandoeningen, zoals artritis, astma, en spijsverteringsproblemen.

2. Je immuunsysteem versterken

Gember bevat antioxidanten die je immuunsysteem kunnen versterken. Dit kan helpen om ziektes en infecties te voorkomen.

3. Vermindert klachten bij artrose

Er zijn verschillende wetenschappelijke onderzoeken gedaan die uitwijzen dat gember helpt bij het verminderen van gewrichtspijn en stijfheid die het gevolg zijn van chronische ontstekingen en bijvoorbeeld artrose.

4. Vermindert misselijkheid en brandend maagzuur

Gember heeft effect op bepaalde receptoren in je maag en darm en is daardoor effectief bij het tegengaan van klachten die worden veroorzaakt door misselijkheid. Zo kan gember helpen bij reisziekte, chemotherapie en na chirurgie. Daarnaast kan gember ook helpen bij het verminderen van brandend maagzuur en het tegengaan van een opgeblazen gevoel. Dit komt doordat gember de productie van maagzuur kan verminderen en de spieren in de maag helpt te ontspannen, wat kan helpen bij het verlichten van het vervelende gevoel.

Ook tijdens de zwangerschap kan gember een goede optie zijn om misselijkheid te verminderen, aangezien het gebruik van bepaalde medicijnen tijdens de zwangerschap wordt afgeraden. Overleg tijdens de zwangerschap wel altijd met je huisarts of verloskundige over het gebruik van gember.

5. Gember reinigt je lichaam

Gember helpt om gifstoffen op een effectieve en efficiënte manier uit je lichaam te verwijderen. Het stimuleert de werking van de lever en de nieren, waardoor deze organen beter hun werk kunnen doen.

6. Verse gember is een uitstekend antioxidant

gember

Gember bevat antioxidanten die kunnen helpen om vrije radicalen te bestrijden. Vrije radicalen zijn schadelijke stoffen die je lichaam kunnen beschadigen.

7. Reguleren van je bloedsuikerspiegel

Gember kan helpen om je bloedsuikerspiegel te reguleren. Dit kan vooral nuttig zijn voor mensen met diabetes type 2.

8. Stoppen van schimmelinfecties

Gember kan helpen bij het bestrijden van schimmelinfecties zoals Candida.

Vitaminen en mineralen in een gembershot

Een gembershot bevat veel vitamines en mineralen, waaronder vitamine C, magnesium, kalium en ijzer. Vitamine C is bijvoorbeeld belangrijk voor het immuunsysteem, terwijl magnesium belangrijk is voor het behoud van gezonde spieren en zenuwen.

Naast de genoemde vitamines en mineralen, bevat een gembershot ook andere belangrijke voedingsstoffen zoals fosfor, zink en calcium. Fosfor is essentieel voor de gezondheid van je botten en tanden, terwijl zink een belangrijke rol speelt bij de werking van ons immuunsysteem en de stofwisseling. Calcium is onmisbaar voor de ontwikkeling en het onderhoud van sterke botten en tanden, en speelt ook een rol bij de overdracht van zenuwimpulsen in ons lichaam.

Gembershot kopen online

Bij Cilly Juices bieden we verschillende soorten gembershots aan, waaronder de populaire Ginger Baby, een spicy fruitsapje zonder toegevoegde suikers waarmee je in 1x de dagelijkse aanbevelen hoeveelheid gram gember binnen krijgt. Onze gembershots zijn verkrijgbaar in flesjes van 30 ml, zodat je ze makkelijk mee kunt nemen en overal kunt drinken. Ook hebben we een handige gembershot box met daarin 48 gembershots zodat je even vooruit kunt, of een box met daarin een combinatie van gembershots, broccoshots en anti-oxidanten shots. Alles wat je nodig hebt!

Wanneer je een bestelling plaatst, worden de gembershots snel bij je thuis bezorgd zodat je snel kunt genieten van alle gezondheidsvoordelen die gember te bieden heeft.

Het drinken van een gezonde gembershot kan een goede toevoeging zijn aan je dagelijkse voedingspatroon. Of je nu op zoek bent naar een manier om je immuunsysteem te versterken, pijn te verminderen of gewoon een gezonde boost te geven aan je lichaam, gembershots kunnen hierbij helpen. Door het online kopen van gembershots bij Cilly Juices kun je gemakkelijk en snel genieten van alle voordelen van deze gezonde drankjes.

Geef een reactie

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw mandje is leeg :(Let's shop!