Over Cilly

Groentesapjes uit het hart; een droom wordt werkelijkheid!

Over Priscilla

Mijn fascinatie voor lekker eten heb ik niet van een vreemde, van huis uit werd er veel gebakken en gezond gekookt. Ik was dan ook al jong in de keuken te vinden om iedereen te voorzien van lekkere gezonde baksels. De denkwijze om zo gezond mogelijk te leven, zowel fysiek als mentaal, is er dus met de paplepel ingegoten.

Ruim een jaar geleden begon de Cilly Juices droom meer vorm te krijgen, er kwam een slowjuicer in huis. De groente kwam praktisch uit mijn achtertuin; de moestuin van Stichting Maatwerk Autisme te Maassluis. De eerste sapjes waren een feit! Familie, vrienden en buren kregen er lucht van en waren razend enthousiast over het concept maar vooral over de sapjes met de vele smaken. De slowjuicer werd ingeruild voor een professionele.

Het begon steeds meer te kriebelen; wat als we meer zouden groeien? Wat zou ik willen bereiken? Ik wilde graag dat meer mensen zouden kennismaken met mijn sapjes en op de langere termijn ook een bijdrage leveren aan een gezondere levensstijl. Want als je goed in je lijf zit, voel je je mentaal ook beter.

De volgende drie pijlers zijn erg belangrijk voor me:

Biologische productie van kleine boerderijen: 100% biologische producten. Bij voorkeur lokaal

Milieubewust: geen onnodig verpakkingsmateriaal, flesjes die oneindig te recyclen zijn én duurzame levering

Sociaal maatschappelijk verantwoord: Vanuit een sociale werkplaats helpen mensen ons mee in het productie proces. Vanuit gesloten afdelingen worden onze labels geproduceerd en onze glazen professioneel gereinigd en weer retour geleverd. 

Ineens is mijn droom van een jaar geleden realiteit geworden en heb ik de levensmissie, waar ik zoekende naar was, gevonden!

Cilly Juices it is

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw mandje is leeg :(Let's shop!