Tijdelijke SALE: gebruik code SUNNY20 bij het afrekenen voor 20% korting

Disclaimer

Medische Disclaimer

De informatie op deze website kan “adviezen” bevatten. Deze zijn in geen geval bedoeld als medisch advies en kunnen niet worden gezien ter vervanging van diensten en/of informatie van getrainde (medisch-) professionals en/of zorgverlenende instanties. De informatie is is ook niet bedoeld om als hulpmiddel te gebruiken bij een (zelf-)diagnose. De adviezen hebben in geen enkel geval specifieke betrekking op de medische situatie van de bezoeker.

In gevallen van ziekte, medische klachten, behandelingen of onderzoek, is de informatie alleen bedoeld ter ondersteuning. De adviezen moeten gezien worden als algemene richtlijnen die gelden bij alledaagse klachten. Ook bij minder ernstige klachten kunnen complicaties optreden en daardoor is het altijd van belang, om bij twijfel of langdurige en toenemende klachten, hulp in te schakelen van een medisch professional.

Aansprakelijkheid

Toepassing en/of gebruik van de informatie op deze website, is volledig voor de verantwoordelijkheid en het risico van de bezoeker. De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden,

Cilly Juices en diens informatieleveranciers sluiten elke aansprakelijkheid uit voor eventuele schade, directe en indirecte, uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiende uit of verband houdende met het gebruik van of (doen) toepassen van informatie, producten of diensten die worden aangeboden via cillyjuices.com, andere websites of bronnen waarnaar binnen/vanuit de website van Cilly Juices wordt verwezen.

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now
0
    0
    Winkelwagen
    Jouw mandje is leeg :(Let's shop!