Tijdelijke SALE: gebruik code SUNNY20 bij het afrekenen voor 20% korting

Detox Kuur

Detox kuur Cilly Juices

Door een detox kuur laat je met je voeding zo min mogelijk schadelijke stoffen binnen en kun je het natuurlijke ontgifting mechanisme van je lichaam ondersteunen. Wij, van Cilly Juices, zijn er van overtuigd dat dit net het extra steuntje in de rug is dat ons lichaam zo hard kan gebruiken.

 

 • 100% biologische ingrediënten
 • Glazen flesjes, milieubewust en recyclebaar
 • Slowjuiced, gezond én lekker
Vergelijk detox kuren
Detox kuur

Navigeer

Detox kuur Cilly Juices

De Cilly Juices detox sapkuur kan ondersteuning bieden aan het wegwerken van lichaamsvreemde stoffen in je lichaam. Het kan de werking van de lever, nieren en darmen niet overnemen, maar een sapkuur zou wel je organen als het ware een handje kunnen helpen bij het reinigen van je lichaam. Een paar dagen Cilly sappen, shotjes en soep zou de hoeveelheid gifstoffen in je lichaam gedurende die korte periode omlaag kunnen brengen, waardoor je darmen tot rust komen. Je immuunsysteem zou een oppepper kunnen krijgen en je lichaam komt in de meest ideale staat om zich van gifstoffen te ontdoen. Net als bijvoorbeeld het stoppen met roken of het kwijtraken van overgewicht, heeft het een positieve invloed en draagt het voor een stukje bij aan een gezondere levensstijl en een gezonder lichaam.

Iedere detox kuur bestaat uit

 • 100% biologische groentesappen 
 • Geconcentreerde shotjes 
 • Verschillende biologische soepen
 • Biologische kruidenthee
 • Een uitgebreid dagprogramma 

Bio 2 Bio

100% biologisch en natuurlijk

Glazen flesjes

milieubewust en recyclebaar

100% slowjuice

lekker en gezond

Onze detox kuur heeft als doel jou te helpen je gezondheid te ondersteunen. Om te beginnen doordat je ongezonde dranken en voeding laat staan. Daardoor kunnen je organen zich volledig focussen op het ontgiften en gezond houden van je lichaam. Het “spoelt” je darmen – ook wel ontslakken genoemd – en zou je lever en nieren kunnen helpen bij hun reinigende werking. Je immuunsysteem wordt op scherp gezet en je lichaam komt in de meest ideale staat om zich van gifstoffen te ontdoen.

Cilly Juices detox kuur sapjes
 • Gezond, ons Cilly Juices Recovery programma geeft je lichaam de rust om het herstellend vermogen optimaal in te zetten.
 • Alle sappen zijn vers, biologisch en direct van het land. Je krijgt dus alleen maar de beste voedingsstoffen binnen.  
 • Vegan. Alleen maar groenten en fruit, geen onnodige belasting voor het klimaat. 
 • Variatie. Alle kleuren groenten van de regenboog, gevarieerd in samenstelling én uitgekiende receptuur. 
 • 100% biologisch.
 • Lekkere recepten, heerlijke sapjes. Daar staan we voor, met verrassende en vernieuwende smaken. 
 • Slowjuiced. Onze sappen zijn volledig geslowjuiced waardoor de vitamines, mineralen en vezels optimaal behouden blijven. 
 • Milieubewust. Geen onnodig verpakkingsmateriaal. 
 • Glazen flesjes, die oneindig recyclebaar zijn en geen schadelijke microplastics bevatten. 
 • Sociaal maatschappelijk verantwoord, vanuit een sociale werkplaats helpen mensen ons mee in het productieproces.
 • Direct ingevroren na productie waardoor voedingswaarden niet afbreken.
 • Geen toegevoegde suikers, water of andere toevoegingen. 
 • Wordt geleverd met uitgebreide informatie over het Cilly Juices Recovery Detox programma, inclusief de pre-tox en after-tox.

Fijnproevers

Lekker, gezond & helemaal bio

Noelle de Baan

Bijna een jaar koop ik sapjes bij Cilly en ben nog steeds blij! Ik ben begonnen met bleekselderij het heeft zoveel voordelen. Maar naast de bleekselderij zijn er nog heel veel lekkere andere sapjes om aan je groentes te komen op een dag. Momenteel is mijn favoriet de Pink Ruby. Service is heel goed en persoonlijk. Leuke meiden van cilly! Ik raad het iedereen aan!

Jeanne Linneveer

Je proeft de versheid. Heerlijk! Van alles wat. Leuk dat het in een glazen flesje zit, met een kaartje wat er in zit. Snelle levering!

Stella Buijs

Wat een lekkere sapjes! Bestel ze al een aantal maanden. Gezond, lekker en fijn dat alle materialen gerecycled kunnen worden. En de gember shotjes zijn ook heel lekker en handig om mee te nemen.

Nadege van Es

Ik drink nu al een half jaar elke dag een sapje van Cilly Juices. Ik ben zeer tevreden over de sapjes, ze zijn lekker en erg gezond. Mijn favoriet is samen met mijn dochter van 4 Orange Delight. Wat ik mooi vind van dit product is dat het biologisch, rauw en geperst met de slowjuicer is. Ook wordt er gebruikt gemaakt van seizoensgebonden en lokale ingrediënten.

Selma Cuppers

Ik drink nu ruim een half jaar de sapjes van Cilly Juices en ik kan het alleen maar aanraden! Ik voel me gezonder en heb meer energie. Daarnaast vind ik het belangrijk dat het biologisch is en de flesjes recyclebaar!

Starten met detoxen, hoe doe je dat?

 

Heb je nog niet eerder een detox sapkuur gedaan, begin dan met een kuur van één tot drie dagen en ontdek hoe je lichaam hierop reageert. De keuze voor hoeveel dagen je gaat bepaal jij helemaal zelf, maar we kunnen je natuurlijk wel wat tips geven! . Let wel, je hebt minimaal drie recovery days nodig om je inwendige systeem tot rust te brengen. een kuur van minder dan drie dagen helpt wel degelijk, maar heeft een ander effect. Voel je je tijdens een detox na dag drie goed, heb je voldoende energie of voel je je zelfs energieker? Dan weet je dat je de volgende keer gerust meer dagen kunt sapvasten.

Fases van de detox kuur

Pre-tox

De voorbereiding op de detox kuur 

Een goede voorbereiding is van belang. Probeer voordat je aan de kuur begint, al met het afbouwen van je ongezonde gewoontes. Begin rustig met bijvoorbeeld het drinken van twee, in plaats van meerdere koppen koffie per dag en bouw dit steeds verder af vóór je met de drie daagse pre-tox fase begint. Hetzelfde geldt voor witbrood, witte rijst, producten met suiker, gefrituurde producten, alcohol en zuivel. Probeer tegelijkertijd juist meer water en kruidenthee te drinken. Op deze afbouw fase kan je lichaam al reageren. Hoofdpijn en een lager energieniveau komen voor en zijn volkomen normaal en veilig. Je lichaam heeft echt tijd nodig om de extra afvalstoffen af te voeren. Je zet als het ware je inwendige systeem alvast startklaar voordat de echte detox kuur begint.

Een detox kuur wordt afgeraden voor zwangere vrouwen, wanneer je borstvoeding geeft, wanneer je jonger bent dan 12 jaar, wanneer je bepaalde medicatie gebruikt of langdurig ziek bent. Raadpleeg in dat geval altijd eerst je huisarts. 

Cilly recovery days

Wat biedt Cilly Juices jou tijdens de detox kuur? 

Starten met een shot: dat geeft je dag een boost en jou ook! De gember shot kan ook heerlijk door een glas thee worden gedronken. Bij voorkeur warm water, dit geeft je darmen een goede start van de dag! 

Voldoende vitamines en mineralen. Wist jij dat per kleur groente de hoeveelheid vitamines en mineralen varieert? Wij zorgen ervoor dat een gevarieerd aanbod in kleuren sapjes op het menu stat, zodat je van alles voldoende binnen krijgt. 

Minder calorieën: detoxen betekent minder calorieën in je voeding. Je eet/drinkt namelijk alleen maar groenten en fruit waarin ontzettend veel gezonde voedingsstoffen zitten. Je voeding bevat geen (verzadigd) vet, geen geraffineerde suikers, geen bewerkte voedingsmiddelen, geen dierlijke producten en geen eiwitten. Je kunt dus gewicht (en vocht) verliezen, maar we vinden het belangrijk dat je niet té weinig energie binnen krijgt. Om je van voldoende energie te voorzien, staat er elke dag een voedzame soep op het menu. Door deze uitgekiende samenstelling van sappen, shotjes, soep en thee tijdens de Cilly Juices detox kuur krijgt je hongergevoel het nakijken! 

Ontspan met onze thee: drink onze unieke kruidenthee om je darmen verder tot rust te brengen, meer vocht op te nemen en je nog gezonder te voelen. 

* Tip: heb je het even moeilijk, neem dan een gezond tussendoortje. Kauw langzaam op wat stukjes rauwe groente of eet wat biologische salade zonder dressings of olie. Dit soort dipjes horen erbij. Wees altijd lief voor jezelf!

After-tox

Nu kun je weer rustig je voeding uitbreiden. Neem dit advies ook echt serieus. We snappen dat het koekje of snoepje in de kast nu wel heel erg naar je lonkt. Probeer die “urge” toch te weerstaan. Je darmen moeten ook weer even wennen aan vast voedsel. Juist in deze fase is het belangrijk om heel bewust je voeding te kiezen en op te bouwen. Zie het als een nieuwe start waarbij je je lichaam gunt om voor langere tijd van die rust te genieten. Denk dus goed na bij de keuze van je voeding, bouw je dagmenu heel geleidelijk op en voel hoe je lichaam reageert op die aanpassingen. Laat daarom alcohol, snoep en koffie ook nog even staan.

Sapjes kuur

Detox kuur volgen op een verantwoorde manier

 

Om het sapvasten voor jou zo prettig en vooral gezond mogelijk te maken, hebben we een drie fasen plan opgezet. Als je meteen begint met detox kuur kan dat een een te grote overgang voor je lichaam zijn. Dan is het moeilijker vol te houden, kun je last krijgen van bijverschijnselen en is het uiteindelijk ook minder effectief. Een goede voorbereiding is daarom belangrijk. Wij adviseren je dan ook om geleidelijk af te bouwen voor de detox fase en weer op te bouwen na de detox fase. Het Cilly Juices Detox Recovery programma bestaat daarom uit drie fasen: 

 • 3 dagen pre-tox fase
 • Het Cilly Juices Detox Recovery programma
 • 3 dagen after-tox fase

Onze detox kuur met groentesappen, soep, shotjes en thee is voorzien van een uitgebreide handleiding. Die handleiding zit er niet voor niets bij, volg de instructies goed op. De detox kuur wordt diepgevroren bij je thuisbezorgd. Uiteraard wanneer het jou uitkomt!

Detox kuur voor verschillende dagen

Waarom is een detox kuur goed

Door een detox sapkuur laat je met je voeding zo min mogelijk giftige stoffen binnen en probeer je het natuurlijke ontgifting mechanisme van je lichaam te bevorderen. Je geeft nét dat extra steuntje in de rug dat ons lichaam zo hard kan gebruiken, omdat we in de tijd leven waarin we nu leven. De wereld om ons heen gaat razendsnel, de druk om te presteren is hoog en we rennen allemaal harder dan eigenlijk goed voor ons is.

Om onszelf beter te voelen, gaan we daarna naar de sauna om te ontspannen, sporten we voor onze gezondheid, gaan we naar de schoonheidsspecialiste om onze huid extra te verwennen of naar een coach om alle drukte in ons leven beter het hoofd te bieden. Met de Cilly Juices detox sapkuur geef je je lichaam even een adempauze. Je voeding bevat niet of nauwelijks gifstoffen en dat zorgt er voor dat je lichaam makkelijker en sneller kan ontgiften. Gifstoffen die in je vetcellen liggen opgeslagen, worden afgevoerd. Je versterkt je immuunsysteem waardoor lever, nieren en darmen nog beter hun werk kunnen doen. De detox zorgt daarnaast voor het “schoonspoelen en doorsmeren” van je darmen, waardoor je je lichaam in optimale conditie brengt om giftige stoffen af te voeren. 

Ongezond eetpatroon doorbreken

Een mooie bijkomstigheid is dat je heel bewust wordt van wat gezonde voeding voor jouw gevoel van welbevinden betekent. Dat maakt het volhouden van een gezonde levensstijl en een gezond voedingspatroon na het programma een stuk eenvoudiger. Wil jij je lijf een nog groter plezier doen, herhaal de detox kuur een aantal keer per jaar.  

Wat doet het Cilly Juices Recovery programma? 

Het Cilly Juices Detox programma biedt ondersteuning aan het wegwerken van verontreinigende stoffen in je lichaam. Het kan de werking van je lichaam niet overnemen. Het detox programma helpt je organen als het ware een handje. Een paar dagen Cilly sappen, shotjes en soep brengt de hoeveelheid gfstoffen in je lichaam gedurende die korte periode omlaag, waardoor je darmen tot rust komen. Je immuunsysteem krijgt een oppepper en je lichaam komt in de meest ideale staat om zich van gifstoffen te ontdoen.

Detox klachten te lijf

Dat je wat gaat merken tijdens de sapkuur, is vrijwel zeker. Omdat je anders gaat eten en drinken, zal je lichaam hierop reageren. Hoe je precies gaat reageren, hangt heel erg af van je eetpatroon en leefstijl voordat je aan de detox sapkuur begint. Het kan dus voorkomen dat onderstaande symptomen ontstaan. Schrik dus niet, eigenlijk is het een bevestiging van je lichaam dat het aan het werk is en de detox kuur dus werkt. : 

 • Duizelig- en/of misselijkheid
 • Onrustige darmen en lastige stoelgang
 • Honger
 • Hoofdpijn
 • Moe en futloos
 • Rusteloos
 • Onaangename lichaams- en ademgeur
 • Onrustige huid
 • Spier- en/of gewrichtspijn

Ben je gewend (veel) alcohol te drinken, veel ongezonde voeding te consumeren, rook je (of heb je gerookt) of gebruik je medicatie? Dan kunnen de detox klachten heviger zijn. Wanneer je de klachten als veel ervaart, kan het zo zijn dat je lichaam de gifstoffen die vrijkomen onvoldoende verwerkt en afvoert. Doe dan één of twee dagen langer over de pre-tox fase, voordat je aan de detox fase begint. Iedereen reageert anders tijdens een detox en soms is het nodig om je lichaam wat meer tijd te geven om aan het echte detoxen te beginnen. 

Meest gestelde vragen

+ - Levering

Bestel jij voor 12:00 uur, dan kunnen de sappen de volgende dag bij jou geleverd worden. Dit gaat uiteraard in overleg met hoe jij je levering graag wilt! Dit geldt voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden (neem contact op voor de mogelijkheden van de Waddeneilanden). De sapjes kunnen 6 dagen per week geleverd worden van maandag tot en met zaterdag. Voor een levering kies je een tijd vak. De avond van tevoren ontvang je van onze transporteur een track and trace zodat jij precies kunt zien hoe laat jouw pakket wordt geleverd. De sapjes worden diepgevroren bij jou aangeboden.

+ - Breuk

Heb jij kapotte flesjes na de levering? Het is dan erg belangrijk dat je meteen een aantal foto’s maakt na openen van de doos, zodat wij precies kunnen zien wat er kapot is gegaan. Stuur de foto’s per mail naar info@cillyjuices.com en wij zullen er voor zorgen dat dit wordt vergoed.

+ - Houdbaarheid

Na het slowjuicen zijn de sapjes nog ongeveer 10 maanden houdbaar in de vriezer. Eenmaal ontdooit kun je ze niet opnieuw invriezen. De T.H.T datum op de dop vermeld de exacte T.H.T voor jouw product. Na ontdooien zijn de sapjes nog 3 dagen houdbaar in de koelkast, mits ongeopend.

+ - Afvallen met een detox kuur

Afvallen is niet het doel van een detox. Echter, tijdens de sapkuur krijg je weinig calorieën, vetten, suikers, etc binnen. Hierdoor kan het zo zijn dat je een aantal kilo’s kwijt raakt tijdens de sapkuur, maar ook dit verschilt weer per persoon.

+ - Eten en drinken tijdens detox kuur

Drink tijdens de detox kuur lekker veel water! Dit kan geen kwaad. Let er wel op dat je niet te veel vocht binnen krijgt, dit zorgt voor overmatig plassen en daardoor ook verlies van gezonde voedingsstoffen. Te veel urineren is ook meteen het teken dat je te veel vocht binnen krijgt.

En mocht je toch honger krijgen tijdens de sapkuur, kauw dan langzaam op wat stukjes rauwe groente of eet wat biologische salade zonder dressings of olie. Dit soort dipjes horen erbij. Wees altijd lief voor jezelf!

Alle Cilly Juices ervaringen

Top

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptat accusantium doloremque laudantium. Sed ut

Follow Us Now
0
  0
  Winkelwagen
  Jouw mandje is leeg :(Let's shop!